Arrangement

Genieten van rust en ruimte? Het kan nog in Sint-Annaland, een bruisend dorpje aan de Oosterschelde. Om veelzijdig Zeeland en in het bijzonder het eiland Tholen te kunnen ontdekken hebben wij een gevarieerd arrangement, een ‘dagje Sint-Annaland’ voor u samengesteld.

Streekproductenveiling

Producenten en leveranciers uit Tholen, Zeeland en de Brabantse Wal zorgen iedere week voor verse en lekkere seizoen groenten zoals asperges, aardbeien, uien, appels, peren en rood fruit. Daarnaast worden ook echte Thoolse producten zoals boluslikeur en kasproducten uit de regio geveild. De veilingen worden geleid door een eigen veilingmeester.

Zeehondensafari

frisia zeehondenNa een ontvangst op rondvaartboot de Frisia met lunch kiest u het ruime sop. Op de zandplaten in Nationaal Park de Oosterschelde zijn in de zomer vele zeehonden te spotten. De Frisia geeft u de gelegenheid om het allemaal van dichtbij mee te maken.

Bezoek Streekmuseum De Meestoof

meestoof-museumTijd om kennis te maken met de veelzijdige geschiedenis van de eilanden Tholen en Sint Philipsland. Altijd al eens willen weten hoe de mensen vroeger leefden en waar ze werkten? Hoe gingen de mensen vroeger eigenlijk gekleed in de Thoolse klederdracht? Werkten de wagenmaker, de timmerman en de smid samen? Hoe zag een schoolklas eruit in 1910? En hoe leerden de kinderen in die tijd? Streekmuseum De Meestoof geeft een mooi overzicht van het vroegere leven en de cultuur op de eilanden Tholen en Sint Philipsland.

Dit arrangement is het ideale programma voor een bus-, school- of personeelsreisje op het eiland Tholen. Wilt u meer informatie over een ‘Dagje Sint-Annaland’? Vul ons contactformulier in of bel 06-38 24 52 73 / 06-22 54 37 87.